Det er os du møder…

Anne Marcussen

Leder

Jeg hedder Anne og jeg er uddannet pædagog og har en neuropædagogisk efteruddannelse. Jeg er uddannet supervisor med neuropædagogisk perspektiv, og har ledelsesmoduler på diplomniveau. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og vores to børn.

Efter at have arbejdet med forskellige målgrupper inden for handicapområdet har jeg erfaret, hvor jeg er på ”rette hylde”. Det er her, jeg trives, og her min store interesse er. Jeg har en humoristisk tilgang, men formår også at skabe gensidig respekt. Jeg er tydelig og nærværende over for beboerne, og mener det er vigtigt, de kender mig rigtig godt og ved, hvor de har mig - tillid er alfa og omega for et godt samarbejde! Omsorg er et præmis for jeg kan udføre mit arbejde. Jeg tror på, at for man kan lære nyt og udvikle sig er det nødvendigt, at befinde sig i en omsorgsfuld relation, da tryghed fremmer læring. Mine værdier er 'Pædagogik med hjertet, hjernen, kroppen og fokus på omgivelserne'.

Jeg har etableret Bofællesskabet med visionen at skabe Verdens Bedste Bofællesskab – intet mindre! Bofællesskabet er et sted, jeg selv ville ønske at bo, hvis jeg havde brug for støtte i hverdagen eller hvis mine pårørende skulle bo i bofællesskab.

Lotte Vangsted

Pædagog

Jeg hedder Lotte og blev uddannet som pædagog i 2005, og i 2017 i mindfullness og yoga i pædagogisk praksis. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og 2 piger.

Jeg har arbejdet i handicapsektoren de sidste 10 år, og kunne ikke forestille mig et bedre job. Jeg har en anerkendende pædagogisk tilgang, og synes det er vigtigt at involvere beboerne. Det er vigtigt for mig, at beboerne ved hvor de har mig, og jeg elsker at skabe livskvalitet for den enkelte. Tryghed, nærvær og en god portion humor er helt klart 3 meget vigtige aspekter i mit pædagogiske arbejde.

Jeg bruger min fritid på sport, politik og frivilligt arbejde.

Mette Tandrup

Pædagog

Jeg hedder Mette. Jeg er uddannet Socialpædagog og har en neuropædagogisk efteruddannelse. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og vores tre børn.

Jeg har 12 års erfaring inden for specialområdet hvor jeg har arbejdet med voksne med nedsat funktionsevne. Jeg har også arbejdet inden for daginstitutionsområdet i en del år, men har erfaret, at det er dette område, jeg brænder for. Jeg har en anerkendende tilgang i mit arbejde som pædagog. Omsorgen er en vigtig grundlæggende del af mit pædagogiske arbejde, hvor værdi begreberne empati, tryghed og tillid indgår. Jeg bruger også humoren som et pædagogisk redskab i mit arbejde.

I min fritid løber jeg og spiller lidt golf.

Jane Bro Olesen

Pædagog

Jeg hedder Jane. Jeg er uddannet pædagog, og efteruddannet i neuropædagogik samt mindfullness og yoga i pædagogisk praksis. Jeg bor i Brønderslev sammen med min mand og 2 børn.

For små 20 år siden, havde jeg mit første møde med specialområdet, og det gik ret hurtigt op for mig, at det var inden for dette område jeg skulle arbejde og kunne bruge og udvikle mine evner bedst. Det der optager mig i det pædagogiske arbejde er først og fremmest: relationen, trygheden og udviklingen.

Det pædagogiske arbejde er et samarbejde - først og fremmest med de mennesker der bor i bofællesskabet, men selvfølgelig også samarbejdet med kolleger, de pårørende og øvrige netværk. Alene ved og kan vi meget, sammen ved og kan vi endnu mere. Det er vigtigt for mig at beboerne er hovedpersoner i eget liv, med de ønsker, visioner og livsanskuelser de har, pædagogens arbejde består i, at støtte den enkelte og fællesskabet i, at komme disse drømme i møde, og dermed sikre bedst mulig livskvalitet. Struktur, tydelighed, omsorg og humor er mine bedste redskaber til at opnå dette.

Jens Bedsted

Pædagog

Jeg hedder Jens Bedsted - er bosiddende på en lille ejendom lidt udenfor Brønderslev sammen med min kone og vores 3 børn.

Jeg er uddannet sommeren 05. Er imødekommende og god til at skabe et hyggeligt miljø omkring mig. Har arbejdet en del år i Norge som faglig ansvarlig og aktivitør på et handicapcenter. De sidste 8 år har jeg arbejdet indenfor normalområdet i en husmandsbørnehave og som skovpædagog.

Jeg nyder at tage fiskestangen på ryggen og slappe af ved åen - eller sidde på min traktor og have vognen fuld af unger og er ude i alt slags vejr. Elsker at jagte fodbolden enten om det er på banen eller foran tvét, synes det er vigtigt at holde sig i form og det gør man med 43000m2 grund:D

Rasmus Kristiansen

Pædagog

Jeg hedder Rasmus, er uddannet pædagog i 2004, og har siden udelukkende arbejdet indenfor specialområdet.
Jeg har en efteruddannelse i neuropædagogik og psykologi.

Jeg bor i Brønderslev, er gift og har to børn.

Mine mange år i faget har lært mig at alt udvikling forudsætter en positiv relation og tryghed, dette mener jeg skabes bedst igennem tydelighed, kærlig omsorg og humor.
Det er vigtigt for mig at beboerne er medbestemmende i eget liv, for netop at give størst mulig livskvalitet.

Mona Støve

Rengøringsassistent

Jeg hedder Mona og bor i Brønderslev.

Jeg har arbejdet som social - og sundhedshjælper inden for ældreplejen i 23 år, indtil jeg sidste år gik på efterløn.

Ud over at jeg nyder mit otium, er jeg så heldig at have fået jobbet som rengøringsassistent i dette pragtfulde bofællesskab.

Min fritid bruger jeg på mine børnebørn, familie og venner - gå ture, yoga - læser også gerne en god krimi.

Astrid Ring

Pædagog

Jeg hedder Astrid. Jeg er uddannet pædagog og har en neuropædagogisk efteruddannelse. Jeg bor i Brønderslev med min mand og vores tre børn.

Jeg har 11 års erfaring i at arbejde med voksne mennesker med nedsat funktionsevne.
I det pædagogiske arbejde er jeg særligt optaget af at skabe en god relation til beboerne, så de kan føle sig trygge i mit selskab. Når trygheden er på plads kommer beboernes drømme og ønsker for eget liv lettere til syne. Her er det vigtigt at støtte og vejlede i det omfang der er behov for, hverken for meget eller for lidt, alle mennesker har brug for at mærke at de er aktive hovedpersoner i eget liv.

Min fritid bruger jeg på min familie og venner, sport og frivilligt arbejde.

Ellen Højer Kornum

Studerende

Jeg hedder Ellen, og jeg er opvokset i Brønderslev men er nu bosiddende i Aalborg med min kæreste, hvor jeg studerer psykologi på 4. semester. Inden jeg startede på studiet, har jeg brugt mine sabbatår på at rejse, være på højskole samt være pædagogmedhjælper og lærervikar.

Jeg er nu så heldig at være en del af Bofællesskabet Frederiksgade, hvor jeg glæder mig meget til at bruge en del af min tid. Jeg holder af at arbejde med mennesker, da det er et utroligt givende job.

En tæt relation med fokus på nærvær og omsorg er meget vigtig for mig.

  Se vores egen lille præsentationsvideo her:

 

logo-negativ

Bofællesskabet Frederiksgade  |  Frederiksgade 8  |  9700 Brønderslev  |  Telefon: 72 30 80 00  |  Mail: mail@boffrederiksgade.dk